Otteluennakko

Runkosarjapeleille laitetaan piste keskiviikkona.

Kaksi puolivälieräparia on jo selvillä ennen viimeisiä otteluita.

Kahdenkymmenenneljän ottelun pituinen runkosarja saadaan päätökseen keskiviikkkona. Ainoastaan sijat seitsemän ja kahdeksan ovat edelleen auki ennen viimeisen kierroksen otteluita. Akilles lähtee totutusti karsimaan Liigapaikastaan ja kärkikuusikon sijoituksen pysyvät ennallaan kävi keskiviikon otteluissa miten vain. Jos Cocks voittaa ÅIFK:n ja SIF Akilleksen, kohtaavat Cocks ja ÅIFK saman tien uudestaan pudotuspelien avauskierroksella.

BK-46 ja HC West ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja voitot ovat 1-1, kummankin pidettyä pintansa kotikentällään. Odotettu vääntö kolmospaikasta Karjaalla, BK-46:n ja HC Westin välillä, laimeni huomattavasti HIFK:n lyötyä karjaalaisille jauhot suuhun Urheilutalolla viime kierroksella. BK:n lopullinen sijoitus on neljäs ja joukkue kohtaa puolivälierissä Atlaksen neljäntenä keväänä peräkkäin.

Atlas ja HIFK pelaavat Myyrmäessä ainoastaan kunniasta, siinä riittääkin kahdella piirun verran alisuorittaneella joukkueella panosta. Kumpikaan tuskin haluaa päättää runkosarjaa tappioon, kuntopuntarin peräpäätä pitävillä joukkueilla on viimeinen hetki kääntää kurssi voittavan pelin suuntaan. HIFK:n puolivälierävastustajaksi seuloitui HC West, joka marssi voittoon joukkueiden kaikissa kolmessa kohtaamisessa.

Keskiviikon ottelut kello 19:oo

BK46 – HC West, SISU Areena

Atlas – HIFK, Myyrmäen Urheilutalo

Cocks – ÅIFK, Riihimäen Urheilutalo

SIF – Akilles, Siuntion Palloiluhalli

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk