Otteluennakko

Viljalti veljiä vastakkain

 Pirkkolassa nähdään ehkä lauantaina historiallinen kohtaaminen, kun Dicken isännöi Vantaan Atlasta. 

Miesten SM-liigan runkosarjaa on vajaa kolme viikkoa jäljellä ja joukkueesta riippuen otteluita on jäljellä kolme tai neljä. Lähinnä taulukon tyvipäässä on sijoitukset neljän joukkueen osalta auki.

Pirkkolassa pelataan lauantaina mielenkiintoinen ottelu, kun Dicken isännöi Vantaan Atlasta. Dickeniä edustaa Bromanit, Benny, Joacim ja Björn. Atlaksen riveissä pelaa Laitisten veljeskolmikko Tuomas, Heikki ja Tapio. Mikäli kaikki ovat pelikunnossa on mahdollista nähdä kahden veljeskolmikon kohtaaminen kentällä. Taitaa olla ensimmäinen kerta suomihandiksen historiassa kun näin saattaisi käydä. Lisäksi vastakkain ovat Noodlat ja Dickeniä edustaa myös Hertolat ja Usvalahdet. Veljeksiä vilisee parketilla pilvin pimein.

Dicken on käytännössä sementoinut runkosarjan kakkospaikan ja Atlas jäänee viidenneksi, mutta osittain on kyse myös viime keväisten finaalipelaajien voimanmittelö, joten tuumakaan ei kentällä peruutella. Kohti kevättä mennään lujaa ja asemia haetaan kentällä jo nyt. Kaksi edellistä kohtaamista tällä kaudella on päättynyt Dickenin murskavoittoihin, Atlaksella on nyt mahdollisuus pestä kasvonsa.

Atlas sai edellisessä ottelussa SIF:ä vastaan vihdoin kolmen pelin tappioputken poikki, Dicken on poistunut kahdesta edellispelistä ilman pisteitä.

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk