Otteluennakko

Liigaa pelataan keskiviikkona neljällä paikkakunnalla

Nollakerholaiset ÅIFK ja HIFK hakevat tahoillaan avauspisteitä. Sarjakärki Dicken on huilivuorossa.

ÅIFK yrittää Samppalinnassa avata kauden pistetilinsä ennakkoluulottomasti aloittaneen Akilleksen kustannuksella. Kotijoukkueen päävalmentaja Thomas Hivert ei ole vielä saanut joukkuettaan pelaamaan haluamallaan tavalla. Kaksi kertaa joukkue on hävinnyt kotikentällään ja kaksi kertaa on tullut tappio vieraissa. Viimeksi Riihimäellä maalein 29-20. Turkulaisten hyökkäyspelaaminen on ollut onnetonta kolmesta kovasta virolaisvahvistuksesta huolimatta. Ainoastaan kerran joukkue on onnistunut maalinteossa yli kaksikymmentä kertaa, edellisessä kotipelissä Atlaksen verkko heilui 25 kertaa. Puoliaikajohto vaihtui kuitenkin yhden maalin tappioksi lukemin 25-26 (11-10).

Akilles on ollut Porvoon liukkaalla alustalla erinomainen, mutta vieraissa meno on ollut tahmeampaa. Akilles iski edelliskierroksella 38 maalia Cocksin verkkoon, mutta joutui nöyrtymään maalein 38-41. Ottavatko Porvoolaiset kauden ensimmäisen vierasvoittonsa vai jäävätkö pisteet Turkuun? Kultashortseissa kentällä hääräävät Olev Eensalu (ÅIFK) ja koko Liigan pörssiykkönen Sergiy Schevchenko (Akilles).

 

Hallitseva mestari HC West aloitti kauden tappiolla Cocksille ja peli oli kaikkea muuta kuin valmista. Otteet ovat parantuneet ja nyt alla on neljä tappiotonta peliä. Keskiviikkona luolaan saapuu HIFK joka on neljän kierroksen jälkeen pisteittä. Historiankirjoja selaamalla selviää nopeasti, että IFK ei ole ennenkään juhlinut Westiä vastaan vieraissa, kolmestatoista kohtaamisesta West on vienyt kaikki nimiinsä. HIFK:n Andrei Orel on ollut toistaiseksi pettymys, eikä Orelin koti-ikävää lieventämään hankittu Sergei Glinca ole onnistunut sen paremmin. Saako Kenneth Bäcklund vierastyöläiset ruotuun ennen kuin kovin satsauksin kauteen lähtenyt HIFK ajautuu pienimuotoiseen kriisiin?

 

Ke 17.10 klo 18:3o ÅIFK – Akilles, Samppalinnan Palloiluhalli

Ke 17.10. klo 19:00 HC West – HIFK, Kauniaisten Palloiluhalli

Ke 17.10. klo 19: 00 Atlas – SIF, Myyrmäen Urheilutalo

Ke 17.10. klo 19:00 Cocks – BK46, Riihimäen Urheilutalo

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk