Otteluennakko

Liiga palaa tositoimiin maajoukkuetauolta

Atlas hamuaa ennätysyleisöä Aktia Cupin yhteydessä pelattavassa ottelussa, jossa vastaan asettuu sarjakärki Dicken.

Atlaksen SM-liigan kotiottelu Dickeniä vastaan, pelataan poikkeuksellisesti Energia Areenalla turnaustapahtumien yhteydessä. Otteluun on vapaa pääsy.

Dicken on liigan kärjessä pelattuaan kaikki syksyn kuusi ottelua ilman pistemenetyksiä. Ennen maaottelutaukoa kaatui HC West Pirkkolassa maalein 25-18 (11-9). Vantaalaiset keikkuvat sijalla viisi. Neljän ottelun tappioton putki katkesi edellispelissä HIFK:n vieraana, kun kotijoukkue oli Kalliossa selvästi parempi, loppulukemat loistivat taululla numeroin 34-23 (19-13).

-Odottava tunnelma, siitä tulee upea urheilujuhla ja varmasti yleisölle hieno show. Tunnetaan vastustajan yksilöt ja tiedetään heidän pelitapansa viime kevään finaaleistakin, jossa kavereilla oli silloin eriväriset pelipaidat. Tiukka matsi tulossa kauden ennakkosuosikkia vastaan. Nöyränä lähdetään haastajina liikenteeseen ja omilla vahvuuksilla pyritään pelaamaan, Atlaksen päävalmentaja Jaakko Horelli kommentoi.

Viime kaudella Atlas oli runkosarjan päätteeksi kolmas ja Dicken kahdeksas. Keskinäiset ottelut menivät Vantaalaisille voitoin 2-1.

Kierroksen kaikki ottelut:

09.11. klo 18:3o ÅIFK – SIF, Samppalinnan Palloiluhalli

10.11. klo 16:oo Cocks – HIFK, Riihimäen Urheilutalo

10.11. klo 16:15 Atlas – Dicken, Energia Areena

11.11. klo 17:oo Akilles – BK-46, Porvoon Urheiluhalli

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk