Otteluennakko

Lauantain kolme peliä päättää syyskierroksen

Kahden kärkijoukkueen takana haetaan vimmatusti asetelmia. Kun kaikki joukkueet ovat lauantain pelien jälkeen kohdanneet toisensa kertaalleen, ovat ainoastaan Cocks ja Dicken karvan verran karkuteillä. 

Taistelussa kolmospaikasta kohtaavat viime kevään finalistit HC West ja Atlas. Kummallakin on tapahtunut kokoonpanossa muutoksia loppuotteluiden jälkeen ja se on väistämättä näkynyt myös otteissa kentällä. Kotijoukkue on kaksi pistettä Vantaalaisia edellä, joten kyseessä on ns. neljän pisteen ottelu. Pelin voittaja on syksyn kolmonen.

Molemmilla nipuilla on alla tappiot edelliskierrokselta, joten voitto olisi monella tavalla mieluisa. Historiankirjat kertovat joukkueiden kohdanneen aiemmin  kaksikymmentä kertaa joista West on voittanut kahdeksantoista, ja kotipeleistään joka ikisen.

 

Siuntiossa kohtaavat SIF ja Akilles, ovat tasapistein runkosarjan sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Saman pistemäärän on saalistanut myös ÅIFK (kuudes), joka ottaa jäsentenvälisessä mittaa pisteen päässä kyttäävästä HIFK:sta (yhdeksäs). Liigan häntäpään peleissä saatetaankin nähdä kauden ensimmäinen vedenjakaja.

Kun SIF ja Akilles viimeksi ottivat yhteen Siuntiossa, päättyi peli 50-36. Yhteismaalimäärä on Liigan historian suurin.

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk