Otteluennakko

Länsi-Uudenmaan herruudesta taistellaan jälleen keskiviikkona

 Runkosarjasta on kolmannes pelattu ja jokainen sarjapiste on kallis.

Paikallisottelut ovat palloilupelien kirkkain helmi, niin meillä, kuin suuressa maailmassakin. Otteluita joihin ei tarvitse erikseen motivoida pelaajia. Harvat niistä ovat kuitenkaan innoittaneet elokuvantekijöitä luomaan taidetta, SjundeåIF:n ja BK-46:n välillä käydyt veriset taistot ovat.

SIF on Liigassa kuudentena ja BK-46 pari pykälää ylempänä, neljä pistettä enemmän saalistaneena. Joukkueet ovat syksyllä kohdanneet Karjaalla kahdesti, molemmilla kerroilla on BK-46 ollut vahvempi.

Liigan avauskierroksella syyskuun puolivälissä lukemat olivat 32-27 (17-15) ja pari viikkoa sitten pelattu Suomen Cupin puolivälierä päättyi 35-16 (20-8). Keskiviikon kamppailuun kotijoukkue SIF lähteekin hienokseltaan altavastaajana. Kotikenttäetu ja kovaääninen kotiyleisö tekee kuitenkin ottelun juonesta monimutkaisen, eikä BK-46 taatusti pääse helpolla.

Molemmat joukkueet ovat viimeksi kohdanneet  Liigassa Akilleksen. SIF ratkaisi Akillesta vastaan kotikentällään jo ensimmäisellä jaksolla, peli päättyi maalein 36-25 (21-9). Porvoossa nähtiin lähes identtinen pelin kulku, kun ’ les tricolour’ ryöväsi pojot maalein 28-43 (11-27).


Peli on myös Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu. Veikkaus tarjoaa 50 ensimmäiselle Veikkauskortin haltijalle kaksi yhden hinnalla sisäänpääsyä + pullakahvit veikkauskorttilaiselle.

Kierroksen otteluun kuuluu aina julkkistulosveto, jossa julkkis lyö vetoa ja mahdolliset voitot laitetaan hyväntekeväisyyteen. Siuntiossa veikkaa valtiotieteen tohtori ja ex-ministeri Arja Alho.

ke 21.11. klo 19:oo SIF – BK-46, Siuntion Palloiluhalli

 

Kierroksen muut ottelut:

ti 20.11. klo 2o:3o HIFK – Akilles, Helsingin Urheilutalo

ke 21.11. klo 19:oo HC West – Cocks, Kauniaisten Palloiluhalli

ke 21.11 klo 19:15 Dicken – ÅIFK, Pirkkolan Palloiluhalli

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk