Otteluennakko

Keskiviikkona väännetään Stadin herruudesta

Paikallisottelut ovat palloilupelien kirkkain helmi. Otteluita joihin ei tarvitse erikseen motivoida pelaajia. Peli on myös Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu. 

Dickenillä on ainoastaan yksi tappio Cocksille ja seura keikkuu Liigassa toisena. Heikosti kautensa aloittanut HIFK on parantuneiden otteidensa myötä kivunnut kuudenneksi. Kausi alkoi viiden ottelun tappioputkella, sen jälkeen viimeiset kuusi peliä on tuonut neljä voittoa.

Joukkueet kohtasivat lokakuussa Urheilutalolla, silloin Dicken oli selvästi vahvempi maalein 23-35.

– Suurin syy tappioon tänään oli tahdonpuute. Tästä eteenpäin tarvitaan normaalia työntekoa ja joukkueen tahtoa pelaamiseen koko ottelun ajan, HIFK:n päävalmentaja Kenneth Bäcklund totesi tuolloin.

Dicken kohtasi edellisessä pelissään SIF:n ja pisteet irtosivat hyvän toisen jakson ansiosta maalein 22-31 (13-15). HIFK on myös viimeksi pelannut Siuntiossa, voitokkaasti. Kuluvan kuun ensimmäisenä päivänä pisteet matkasivat Helsinkiin maalein 33-34 (13-15).

Keskiviikon kamppailuun HIFK lähtee altavastaajana, mutta pienikin asennevamma kotijoukkueella voi kääntää asetelman päälaelleen. Vieraiden takamieskaksikko Glinca-Orel on pelipäälle sattuessaan äärimmäisen vaarallinen. Veikkauksen kultaiset shortsit pukevat ylleen, joukkueidensa parhaina maalintekijöinä, Benny Broman (Dicken) ja Sergei Glinca (HIFK).

 

Peli on myös Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu. Veikkaus tarjoaa 50 ensimmäiselle Veikkauskortin haltijalle kaksi yhden hinnalla sisäänpääsyä + pullakahvit veikkauskorttilaiselle.

Kierroksen otteluun kuuluu aina julkkistulosveto, jossa julkkis lyö vetoa ja mahdolliset voitot laitetaan hyväntekeväisyyteen. Pirkkolassa veikkaa laulaja/juontaja Pete Seppälä. Seppälä tunnetaan kovana ja monipuolisena urheilijana jolta löytyy myös hiukan käsipallotaustaa kun vanhempi veli Sami on pelannut käsipalloa SM-tasolla hyvällä menestyksellä.

 

Lue Seppälän vetovihjeistä:

http://www.dicken.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=458:pete-seppaelae-veikkauksen-kierroksen-ottelun-julkkistulosvedossa&catid=5:nyhetsartiklar

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk