Otteluennakko

Keskiviikkona pelataan neljällä paikkakunnalla

HC Westin ja HIFK:n välinen mittelö on Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu.

HC West lähtee runkosarjan viimeiseen kotiotteluunsa sarjan kolmospaikalta ja haluaa varmasti kukistaa HIFK:n vielä kolmannen kerran joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa. Niukkamaaliset väännöt ovat päättyneet hallistevan mestarin voittoihin, maalein 21-15 ja vieraissa 22-24. Westin lopullinen sarjasijoitus ratkeaa joka tapauksessa vasta viimeisellä kierroksella, jolloin matka käy Karjaalle.

Kenneth Bäcklundin luotsaama helsinkiläisryhmä on esittänyt epätasaisia otteita läpi kauden ja maalinteko on ollut liikaa kahden ulkomaalaisen, Andre Orelin ja Serghei Glincan varassa. Punanuttujen toinen huolenaihe on ollut maalivahtipeli, joka ei ole asettunut uomiinsa koko kauden aikana.

HIFK:lla alkaakin olla akuutti pistetarve, sillä neljän pelin tappioputken myötä piste-ero yhdeksäntenä olevaan ÅIFK:n on kutistunut neljään pojoon. Sijoitus tällä hetkellä on kuudes, mutta mahdollinen jääminen pudotuspelien ulkopuolelle alkaa varmasti jo kummitella takaraivossa. Tämän hetkisen sarjatilanteen mukaan West ja HIFK kohtaisivat pudotuspelien avauskierroksella.

HC West on helmikuusta lähtien pelannut kuusi ottelua, voittaen niistä viisi, ainoa tappio tuli kärsittyä sarjakärki Cocksin vieraana. Kuntokäyrä on kohti kevään ratkaisupelejä ja vastuunkantajia on viime peleissä ollut leveällä rintamalla. Etenkin Richard Sundbergin heittokäsi on hehkunut kuumana ja takamies vetää kultaiset sortsit jalkaan HIFK:ta vastaan.

Ottelu on myös Veikkauksen kierroksen peli, mikä tarkoittaa sitä, että 50 ensimmäistä Veikkauskortin haltijaa saavat kaksi lippua yhden hinnalla. Hallilla myös muita Veikkauskortti-yllätyksiä! Ottakaa siis Veikkauskortit mukaan!

 

 

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk