Otteluennakko

HIFK:n ja SIF:n välienselvittely kierroksen otteluna

Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat HIFK ja SIF taistelevat pisteistä sunnuntaina Helsingin Urheilutalolla. Peli on Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu ja on myös vedonlyöntikohteena. 

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa Siuntiossa, syyskuussa ja joulukuussa, molemmilta löytyy keskinäisistä otteluista yhden maalin voitto (28-27, 33-34). Joten äärimmäisen tasaiset ovat lähtökohdat myös sunnuntain peliin.

Heikosti kautensa aloittanut HIFK on parantuneiden otteidensa myötä kivunnut kuudenneksi. HIFK:n kolmen edellispelin saldo näyttää voittoa, tasapeliä ja tappiota. Myös vierasjoukkueen otteet ovat kauden mittaan ailahdelleet, kolme viimeistä ottelua on tuonut voiton (Akilles) ja kaksi niukkaa tappiota (ÅIFK).

Keskiviikon kamppailuun HIFK lähtee kotietunsa turvin suosikkina, mutta pienikin asennevamma kotijoukkueella voi kääntää asetelman päälaelleen. Veikkauksen kultaiset shortsit pukevat ylleen, joukkueidensa parhaina maalintekijöinä, Sergei Glinca (HIFK) ja Patrik Grönberg (SIF).

Veikkaus tarjoaa 50 ensimmäiselle Veikkauskortin haltijalle kaksi yhden hinnalla sisäänpääsyä + pullakahvit veikkauskorttilaiselle.

Julkkisvedonlyönnin vieraina on Elokuu-yhtye joka osallistuu Julkkistulosveto-kisaan 20 euron panoksella. Yhtyeeseen kuuluvat Nopsajalka, Juno ja HIFK:ssa kaudet 2010-12 käsipalloa pelannut Jonas Karlsson. Mahdollinen voitto kierroksen ottelun tulosvedosta tilitetään hyväntekeväisyyteen, Elokuun valintana avustuskohteeksi on Pelastakaa Lapset ry.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk