Otteluennakko

Dicken ja West Pirkkolassa vastakkain

Kierroksen kärkiottelu pelataan sunnuntaina. 

Ylivoimaisesti vähiten maaleja päästäneen, kahden tasavahvan joukkueen kohtaamisesta tuskin tulee maalijuhlaa, niin väkevää on puolustuspeli kummallakin ollut kauden aikana. Kun siihen lisätään mainio maalivahtityöskentely, niin ei liene kellekään yllätys, että joukkueet keikkuvat Liigassa sijoilla kaksi ja kolme. Käytännössä Dicken onkin jo varmistanut runkosarjan kakkospaikan. Vakuuttavasti tähän mennessä marssinut Cocks, tuskin menettää enää kolmea pistettä jäljellä olevissa otteluissaan.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa luolassa päädyttiin tasatulokseen 22-22 (11-14). Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa ja pistejako olikin pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos. Kotikentällä Westillä kulkee, mutta vieraspeleissä West on ujostellut viime aikoina ja tahmeiden esitysten takia ero kärkikaksikkoon on päässyt venähtämään. Nyt kurssi kaipaa kääntämistä, sillä West pyrkii vielä vimmatusti pitämään BK-46:n selkänsä takana taulukossa.

Lauttasaarelaiset taas ovat voittaneet viidestä edellisestä ottelustaan neljä, häviten ainoastaan liigaa johtavalle Cocksille. Viime ottelussa tuhannennen Liigamaalinsa iskenyt Benny Broman on Dickenin ahkerin maalintekijä ja Timmy Thor on säestänyt mainiosti. Valdar Noodla on osunut kolmanneksi eniten, mutta maaleja on kasassa yli puolet vähemmän. Takamieskolmikko on vastannut 49-prosenttisesti Dickenin kauden tehoista. HC Westillä maalinteko lepää laajemmalla rintamalla, eikä mikään kaadu yhden pelaajan huonoon päivään. Jos ja kun, viime keväänä loistanut ja tällä kaudella alisuorittanut, Sami Silfver löytää kadoksissa olleen pelivireensä on West vielä vaikeammin lyötävissä oleva ryhmä.

 

Lue lisää joukkueiden kotisivuilta: 

http://www.dicken.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=509:ennakko-dicken-hc-west-242&catid=23:herrlagsartiklar

http://www.hcwest.com/

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk