Otteluennakko

BK-46 ja Riihimäen Cocks ottavat yhteen keskiviikon kierroksen ottelussa.

Karjaalaiset ovat juuri se ryhmä, joka on aiheuttanut Cocksin kauden ainoan tappion.

Kotijoukkue BK-46 lähtee otteluun neljän pelin voittoputkessa. Putki joka alkoi nimenomaan keskiviikkoista vastustajaa vastaan, joulukuun puolivälissä. Tuolloin varamiehisenä peliin joutunut BK-46 puhkui taistelutahtoa alusta saakka tarjoten fanaattiselle kotiyleisölle varhaisen ja maistuvan joululahjan, hieman yllättäen maalein 39-36 (19-19). 15-vuotias Oliver Helander teki ottelussa ensiesiintymisensä Liigaparketilla ja paikkasi kokenutta kaartia mainiosti, saldona neljä maalia.

– BK pelasi hyvin vaikka heiltä oli moni hyvä pelaaja poissa. Omalla joukkueella oli huono asenne ekalla jaksolla ja sitä ei pystytty kääntämään toisella. Tätä tulosta minä vähän pelkäsin, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki totesi tuolloin tappiopelin jälkeen.

Nostetta antaneen voiton jälkeen on BK-46:n käsittelyssä kaatunut vuoroin ÅIFK, Akilles ja Atlas. Karjaalaiset ovatkin nousseet taistelemaan jopa runkosarjan kolmospaikasta, eroa ottelun enemmän pelanneeseen HC Westiin on vaivaiset kaksi pistettä.

Asennevamma ei varmasti toista kertaa vierasjoukkuetta vaivaa. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna on edessä Baltian liigan pelit, mutta varsinaisesta otteluruuhkasta ei voi puhua. Joukkue on vahvistanut rivejään ulkomaalaishankinnoilla ja runkosarjan voitto kiinnostaa riihimäkeläisiä varmasti. Viime pelissä Westiä vastaan oli viitteitä puolustuspelin tiivistymisestä, joten edellisen keskinäisen ottelun kaltaista maalijuhlaa tuskin nähdään.

Saako Cocks vihdoin sekä hyökkäys-, että puolustuspelin toimimaan yhtäaikaisesti ja kuinka kuumia ovat Teemu Tammisen ja Kristo Järven heittokädet? BK-46:n mahdollisuudet lepäävät yhtenäisessä joukkuepelissä, hyvässä startissa ja kotiyleisön villissä kannustuksessa.

BK-46 – Cocks on Veikkaus Oy:n kierroksen ottelu. Veikkaus-kortilla alennuksia ja yllätyksiä hallilla, julkkistulosveto yms. Veikkauksen kierroksen peli, mikä tarkoittaa sitä, että 50 ensimmäistä Veikkauskortin haltijaa saavat kaksi lippua yhden hinnalla, sekä muita Veikkauskortti-yllätyksiä! Ottakaa siis Veikkauskortit mukaan!

Julkkistulosvetäjänä Yle Radio Extremin juontaja ja stand-up koomikko Janne Grönroos!

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk