West kyykytti Cocksia

Cocks jäi ilman revanssia viime kevään finaalitappiolleen, vaikka johti puoliajalla kolmella maalilla (15-18). HC West lisäsi höyryä toisella jaksolla ja juoksi voittoon häkellyttävän isolla marginaalilla. Loppulukemat Kauniaisissa olivat 37-27.

– Sysimusta ensimmäinen puoliaika ja loistava toinen. Olen iloinen, että kundit nollasivat kopissa ja tulivat uudelleen syntyneinä toiselle puoliajalle, kommentoi hallitsevien mestareiden päävalmentaja Mikael Källman ryhtiliikkeen jälkeen.

Toni Kallion ajatukset olivat päinvastaiset.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä mutta toisessa jalat alkoivat painaa ja mestarit menivät menojaan, Cocks-luotsi pohti.

HC West – Cocks 37-27 (15-18)

Maalintekijät
West: Broman B. 8, Silfver 5, Knus 5, Raerinne 5, Genberg 4, Hertola J. 4, Broman J. 4, Sundberg 1, Forss 1.
Cocks: Tuominen 7, Savinainen 5, Safronii 4, Rogenbaum Ant. 4, Valo 3, Viljanen 2 , Nieminen 1, Tamminen A. 1.

Lähivakuutus Tähdet
*** Joona Raerinne, HC West
** Benny Broman, HC West
* Thomas Lindström, HC West

BK-46 – Dicken 25-23 (11-13)

Myös Karjaalla kotijoukkue oli ahdingossa ensimmäisen jakson jälkeen, mutta pystyi kääntämään kurssin edukseen. Voitto oli BK:n ensimmäinen kuuteen otteluun. Nuorelle joukkueelle onnistuminen oli tärkeää.

– Tuntui kuin meillä olisi ollut krapula ensimmäiset 20 minuuttia. Pitää muistaa, että tämä oli Ollin ensimmäinen ottelu viiteen viikkon. Struktoroidulla toisen puoliajan pelillä, vaikkakin missattiinkin kolme rankkaria niin pystyttiin kääntämään ottelu, Jan Källman kertoi.

Maalintekijät
BK-46: Robin Karlsson 8, Olli-Pekka Korpimäki 5, Jasper Hellberg 4, Sam Sjöman 3, Janne Korpimäki 2, Victor Westerlund 2, Kristoffer Ruohonen 1.

Dicken: Joacim Björnström 6, Valdar Noodla 5, Jukka kamula 4, Joacim Tallberg 3, Ben Weber 2, Christoffer Modig 2.

Lähivakuutus Tähdet
*** Niklas Zwiegberg, BK-46
** Sam Sjöman, BK-46
* Mikael Mäkelä, Dicken

ÅIFK – Atlas 23-27 (12-13)

Alkukaudesta alisuorittanut Atlas otti kaivatun vierasvoiton kun ÅIFK taipui Turussa. Konkari Ari Nurminen oli taas turkulaisten kokoonpanossa, muttei kyennyt auttamaan joukkuetta lisäämään pistesaalistaan. Voitto oli vantaalaisille vasta kauden toinen.

– Sama fiilis kuin ensimmäisen voiton jälkeen. Oli ikäänkuin neljän pisteen ottelu, nyt ollaan taas mukana peleissä. On ollut vaikeaa, koska on ollut niin paljon jätkiä loukkaantuneena ja kapealla ringillä on vedetty. Tärkeä voitto! Puolustus ja asenne oli kohdallaan, kommentoi ottelun vakuuttajaksi valittu Atlas-vahti Tuomas Laitinen.

Päävalmentaja Jaakko Horellin selästä putosi vähintäänkin gorilla.

– Puolustusvoitto! Klaus Sarinin paluu käsipallokentille oli huikea, varsinkin puolustuksessa. Puolustus oli kovaa, joten Tuomas Laitinen pystyi maalissaan pelaamaan hyvän ottelun. Maltti ja itseluottamus olivat kohdallaan.

Maalintekijät
ÅIFK: Andreas Nyström 7, Frans Lindholm 5, Stefan Salonen 3, Ari Nurminen 3, Olev Eensalu 3, Christoffer Nyström 1, Henri Mannonen 1.

Atlas: Martin Noodla 7, Nikko Kinos 6, Toni Aalto 5, Tuomas Witikka 3, Ken Sirenius 3, Anthony Hellakoski 1, Klaus Sarin 1, Jyri Lujanen 1.

Lähivakuutus Tähdet
*** Tuomas Laitinen, Atlas
** Nikko Kinos, Atlas
* Ville Nordqvist, ÅIFK

SIF – Akilles 33-27

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk