Siuntio

SIF voiton myötä joulutauolle

SIF ei antanut HIFK:n yllättää, vaan vei kotikentällään voiton maalein 33-26 (15-12). Siuntiolaiset lähtevät joulun viettoon sarjan kolmospaikalta, HIFK:n sijoitus on viides.

HIFK roikkui pelissä mukana tilanteeseen 10-10, sitten kotijoukkue nykäisi ratkaisevan eron. Tappio oli HIFK:lle kolmas perättäinen.

SIF:n päävalmentaja Kaj Kekki oli toimitsijakiellossa, penkin takana tuurasi pelitossut naulaan lyönyt Marcus Sjöstedt.

– Hyökkäyspelimme oli varmaa, johdimme ottelua melkein koko ajan ja kokonaisuutena pelillinen tasomme oli hyvä. Meillä ei oikeastaan ollut hätää missään vaiheessa, kertoi SIF:n valmentaja Marcus Sjöstedt.

HIFK:n Andre Orel oli ottelun vakuuttaja. Moldovalainen takamies jakoi tunnustusta vastustajalle.

– Hyvä ottelu. Kotijoukkueen puolustus oli hyvä ja maalivahti (Thilman) teki tärkeitä torjuntoja. Varsinkin tilanteessa jossa meillä olisi ollut omat mahdollisuutemme kääntää ottelu. Myös meidän maalivahtimme (Petter Forsström) oli hyvä.

HIFK:n päävalmentaja Sami Hämäläinen näki ratkaisun pienissä asioissa.

– SIF oli terävämpi ottelun kannalta ratkaisevissa tilanteissa, kun taas me teimme samaan aikaan turhan helppoja virheitä.

Andrei Orel, HIFK

Andrei Orel, HIFK

Maalintekijät

SIF: Ravo Voosalu 9, Patrik Grönberg 8, Johan Skogberg 7, Nico Rönnberg 6, Albert Lindholm 1, Gustav Svanbäck 1, Joni Jukola 1.

HIFK: Andrei Orel 10, Sten Toomla 8, Mika Sivén 3, Thomas Åkermark 2, Jonas karlsson 1, Tom Lindström 1, Johannes Bargum 1.

Lähivakuutus tähdet

*** Andrei Orel, HIFK
** Patrik Grönberg, SIF
*  Stefan Thilman, SIF

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk