Otteluennakko

SM-Liigan toiset välierät pelataan torstaina

HC West ja Atlas johtavat sarjojaan 1-0. 

Edelliskausina finaaleissa pelanneet HC West ja Cocks ottivat yhteen keskiviikkona Kauniaisissa. Runkosarjan voittaja HC West piti kotietunsa lyömällä vähämaalisessa ottelussa Cocksin, selvästi maalein 22-14. Voitto irtosi lähinnä tiiviin ja agressiivisen puolustuspelinsä ansiosta.

– Vaikea ensimmäinen play-off peli, mutta puolustuspeli ja kunto ratkaisi tänään voiton meille, pelin parhaaksi arvostettu Sam Kihlstedt sanoi.

West ei ole yli vuoteen hävinnyt Liigaottelua ja paljon saa yhden yön aikana tapahtua, mikäli riihimäkeläiset aikovat pystyä haastamaan hallitsevat mestarit. Nyt jos koskaan on pantava kentällä kaikki peliin, tappiolla toinen jalka on jo pronssipelissä.

Toisessa välieräparissa Atlas haki arvokkaan vierasvoiton runkosarjan kakkosen SIF:n kotikentältä. Laajemmalla materiaalilla operoiva Atlas piti vauhtia yllä loppuun saakka ja ryösti voiton maalein 27-30 (14-16). Kevätvireesseen pikku hiljaa pääsevä Kristo Järve paukutti vieraille kymmenen osumaa.

Ottelusarjasta povattiin ennakkoon tasaista ja pitkää. Miten SIF saa rivinsä kasattua henkisesti raskaan tappion jälkeen? Mahdotonta voittaminen Myyrmäessä ei ole, lokakuussa vastaava runkosarjaottelu päättyi lukemin 28-35, maaliskuussa Atlas oli parempi maalein 26-25 (12-9).

Ottelut ovat Veikkaus Oy:n pelikohteina, pikku panoksella saat lisää jännitettävää.

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk