Otteluennakko

HC Westillä poikkaisun paikka

Neljäs ja varmasti vauhdikas välieräottelu pelataan maanantaina Riihimäellä.

Cocks isännöi maanantaina HC Westiä neljännessä välierässä Riihimäen Urheilutalolla. Toistaiseksi ottelusarjassa on nähty ainoastaan kotivoittoja, näin ollen runkosarjan voittaja ja hallitseva mestari HC West johtaa otteluvoiton 2-1. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Cocksin vierasotteluissa takkuillut hyökkäyspeli oli uomissaan edellisessä kotiottelussa ja peli päättyi 24-22. Onnistuvatko riihimäkeläiset tälläkin kertaa yhtä hyvin ja pystyykö joukkue venyttämään hullaantuneen kotiyleisön edessä ratkaisun viidenteen ja ratkaisevaan peliin?

Cocksin kokenut laituri Teemu Tamminen hankki itselleen punaisen kortin edellisessä pelissä ja on maanantaina pelikiellossa, kuka nyt ottaa vastuuta ja minne heittopaikat pelataan?

HC Westin syömähammas Benny Broman on seissyt pitkiä aikoja erikoisvartioinnissa pystymättä osallistumaan pallolliseen peliin, onko muilla pelaajilla edelleen tarpeeksi tahtoa ja taitoa murtautua Cocksin kovaotteisen puolustusmuurin läheisyyteen hyville heittopaikolle? Kumpi joukkueista on terävämpi heti ottelun alussa? Sarja on tahdiltaan tiivis ja pohkeissa varmasti alkaa jo painaa.

Rutiinia kovista peleistä kummaltakin joukkueelta löytyy ja voiton vieneekin se ryhmä, joka paremmin säilyttää malttinsa ja uskon omaan pelitapaan.

 

Cocks-HC West Riihimäen Urheilutalolla maanantaina kello 19:00

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk