Helsinki

HIFK voitti Cocksin Jyväskylässä

Ottelun hahmo oli HIFK:n tolppien välissä urakoinut Petter Forsström joka valittiin ottelun parhaaksi. 

HIFK ja Cocks pelasi talven käsipalloklassikon eksoottiseksi luettavalla ”käsipallopaikkakunnalla” Jyväskylässä.

Ottelu oli tiukka alkuvihellyksestä saakka ja päättyi lopulta helsinkiläisten voittoon, maalin erolla. Steen Toomlan puuttuessa kokoonpanosta ja kun vielä Andere Orel otettiin miesvartiointiin, muut HIFK-pelaajat nousivat ratkaisurooleihin. Tasainen nippu viimeistelijöitä on taannut toistaiseksi upean kauden kilpirinnoille, HIFK nousi voitolla sarjassa jo toiseksi.

HIFK:n manageri Ville Leppänen oli tapahtumasta innoissaan.

– Ilman muuta toivotan Jyväskylän mukaan Suomen handiskartalle. Tämä oli fantastinen tapahtuma, kaikki oli järjestetty viimeisen päälle ihan ison maailman tyyliin. Yleisöä olisi toki voinut saapua paikalle vielä vähän enemmän, Leppänen kertoi.

Paikalla oli noin 700 ihmistä seuraamassa Liigapeliä, jonka esiotteluna voimiaan mitteli käsipallossa JJK ja Happee. Futaajat ottivat niukasti kuokkaan maalein 6-5, kun salibandymiesten sisäpallopelirutiini oli ratkaisevassa osassa.

HIFK – Cocks 21-20 (12-11)

Maalintekijät
HIFK:  Thomas Åkermarck 5, Andre Orel 4, Harri Pitkänen 3, Oskar Köhler 2, Mika Sivén 2, Tom Lindström 2, Jonas Karlsson 1, Christoffer Eneberg 1, Johannes Bargum 1.

Cocks: Antti Valo 6, Gheorghe Safronii 5, Osmo Tuomi 3, Matias Savinainen 3, Antti Rogenbaum 1, Kristian Jansson 1, Vladimir Corlija 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Petter Forsström, HIFK

** Thomas Åkermarck, HIFK

* Antti Valo, Cocks

 

Lue lisää:

https://hbl.fi/sport/2012-02-03/kvallen-handbollen-kom-till-jyvaskyla

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk