Riihimäki

Cocks löi kotikentällään HIFK:n selvästi

Riihimäen Cocks on nyt voittanut neljä ottelua peräkkäin. Hyvät otteet kentällä ovat nostaneet joukkueen jo toiseksi sarjataulukossa.

– Ensimmäisellä jaksolla meillä oli ongelmia saada puolustus pitämään. Toisella puoliajalla työnteko olikin sitten ihan eri tasolla, ja tulos sen mukainen, kommentoi Cocksin päävalmentaja Toni Kallio.

HIFK:n Sami Hämäläinen oli pettynyt virheiden määrään.

– Tiedossa oli, että Cocks on kärkijoukkueita. Sillä määrällä virheitä mitä me teimme pelissä ei ole mahdollista pärjätä. Ensimmäisessä erässä oltiin hyvin mukana, mutta näillä jäähymäärillä ei ole mahdollisuutta voittaa, kolmentena majailevan helsinkiläisryhmän luotsi pohti.

Joukkueet pelaavat seuraavaksi jo sunnuntaina. Cocks matkaa Dickenin vieraaksi Pirkkolaan ja HIFK isännöi sarjakärki HC Westiä Urheilutalolla.

Cocks – HIFK 37-27

Maalintekijät

Cocks: Jani Tuominen 9, Gheorghe Safronii 6, Antti Rogenbaum 5, Antti Valo 5, Matias Savinainen 3, Ville Viljanen 3, Ahti Rogenbaum 2, Osmo Tuomi 2,   Reima Nieminen 1, Arttu Tamminen 1.

HIFK: Andrei Orel 8, Mika Siven 4, Tom Lindström 3, Johannes Bargum 3, Sten Toomla 3, Oskar Köhler 2, Harri Pitkänen 2, Thomas Åkermarck 1.

Lähivakuutus Tähdet

*** Tomislav Milincovic, Cocks
** Jani Tuominen, Cocks
* Andrei Orel, HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk