Atlas jatkoi upeita esityksiään

SIF kaatui neljän pisteen ottelussa Myyrmäessä maalein 26-25 (12-9). Ken Sirenius niittasi vantaalaisten voittomaalin vajaalla, puoli minuuttia ennen peliajan umpeutumista.

Ensimmäisellä jaksolla ottelua leimasi molempien joukkueiden hyökkäyspään virheet. Pallo poltti näpeissä eikä valmista syntynyt millään. Vartin pelin kohdalla mentiin lukemissa 5-3. Toisella jaksolla ottelun tempo nousi huomattavasti ja pelin fyysisyys huokui katsomoon, jossa kotiyleisö eli voimakkaasti mukana joka tilanteessa. Näkyi selvästi, että ottelulla oli jo merkitystä.

– Pienellä skarpilla olisi voinut olla meillä helpompi peli. Toisella jaksolla puolustuspeli ei ollut yhtä hyvää kuin avausjaksolla. Kuitenkin hyvä yleisilme. Tunnetta oli mukana ja taisteltiin loppuun asti, pienet marginaalit ratkaisivat. Meillä oli tänään neljätoista voittajaa, Jaakko Horelli iloitsi.

Juuri puolustuspeli oli voiton avain, jälleen kerran.

– Rikkonaisen syksyn jälkeen ollaan saatu paketti kasaan. Kristo Järve ja Klaus Sarin muodostavat kovan keskuspuolustuksen, hyökkäyksessä on vielä parannettavaa. Varsinkin ajopelin ajoituksissa on hiottavaa, mutta olen luottavaisin mielin, Horelli mietti.

Vieraiden kultashortsi Johan Skogberg pisti yhdeksän kertaa pallon Tuomas Laitisen selän taakse, ja valittiin ottelun vakuuttajaksi. Laituri jäi kuitenkin hyökkäystehojensa kanssa luvattoman yksinäiseksi.

– Jalat jäi taas bussiin, se on ollut meille tällä kaudella tyypillistä vieraspeleissä. Toisella jaksolla oli sydäntä ja tahtoa, mutta se ei ihan riittänyt sarjapisteisiin. Tiukka peli ja näin sen pitää ollakin, siinä oli jo pudotuspelihenkeä, Skogberg sanoi hetkittäin jopa kuumasta ottelusta.

Kaj Kekki marssi pukukoppiin heti summerin soitua ja jätti kommentoinnin muille.

– Missattiin hyviä paikkoja liikaa alussa. Sitten ehkä meiltä meni siinä vähän fiilis. Toinen puoliaika oli selkeästi meidän hallintaa. Muutamat tilanteet jäivät harmittamaan, Harry Wikström kertoi.

SIF jatkaa tappiosta huolimatta Liigassa toisena, Atlas on tasapisteissä kolmantena. Cocks vaanii kahden ja HIFK kolmen pojon päässä, kun joukkueilla on kolme tai neljä peliä pelaamatta runkosarjaa.

Maalintekijät

Atlas: Nikko Kinos 5, Kristo Järve 5, Ken Sirenius 4, Kenneth Åstrand 3, Jyri Lujanen 3, Oskari Lehtonen 2, Anthony Hellakoski 2, Jani Kivinen 1, Tuomas Witikka 1.

SIF: Johan Skogberg 9, Nico Rönnberg 5, Ravo Voosalu 4, Miro Koljonen 2, Antti Tahvanainen 2, Roy Nyman 1, Jan Kauge 1, Anton Luuppala 1.

Lähivakuutus Tähdet 
*** Johan Skogberg, SIF
** Kristo Järve, Atlas
* Nikko Kinos, Atlas

 

Dicken- ÅIFK 34-28 (17-11)

 

Dicken otti tärkeän päänahan Pirkkolassa. Voitolla joukkue ohitti ÅIFK taulukossa ja nousi pisteen päähän puolivälieräpaikasta. Edellä oleva BK-46 on kuitenkin pelannut kaksi ottelua vähemmän.

– Peli lähti meiltä hyvin käyntiin tänään ja ratkaistiin ottelu jo ensimmäisellä puoliajalla. Joukkueessa oli hyvä henki läpi ottelun ja onnistuttiin pitämään hankkimamme ero loppuun asti, ottelun vakuuttavin pelaaja Max Knuts kertoi.

Kotijoukkueella oli leveämpi arsenaali hyökkäyksessä, mutta myös oman pään pelaaminen keräsi kehuja.

– Puolustus toimi tänään oikein hyvin läpi ottelun ja ensimmäisellä puoliajalla hankittu johto piti loppuun asti. Hyökkäyspäähän tuli hieman ongelmia toisella puoliajalla, mutta joukkue jaksoi tehdä töitä koko ottelun, päävalmentaja Thomas Lindström sanoi.

Tomi Salminen yritti kaikkensa mutta pelaajien toteutus jäi vajavaiseksi.

– Tehdyt maalit olisi pitänyt riittää voittoon mutta puolustusta ei saatu toimimaan vaikka kuinka vaihdeltiin muotoa.

Maalintekijät

Dicken: Timmy Thor 8, Max Knuts 5, Anton Remy 5, Joachim Björnström 5, Thomas Hollfast 4, Ben Weber 3, Casimir Stierncreutz 2, Mikael Usvalahti 2.

ÅIFK: Andreas Nyström 8, Olev Eensalu 8, Daniel Wakene 3, Frans Lindholm 3, Olli Tamminen 2, Dusan Santrac 2, Christopher Metsämäki 1, Vilppu Kuuluvainen 1.

Lähivakuutus Tähdet   

*** Max Knuts, Dicken

** Filip Lindahl, Dicken

* Olev Eensalu, ÅIFK

Dickenin edustusjoukkue 2011-2012

Dickenin edustusjoukkue 2011-2012

 

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk