Atlas voitti Pirkkolassa

Dickenin pudotuspelihaaveet ovat nyt lankaakin ohuemmat.

Atlas voitti Dickenin toistamiseen tällä kaudella Pirkkolassa. Matsi pistettiin pakettiin lukemin 22-31 ( 10-14).
Dicken on nyt kaksi pistettä pudotuspeliviivan alla, kun joukkueella on ainoastaan ottelu HIFK:ta vastaan jäljellä. Yläpuolella majailevilla BK-46:lla ja ÅIFK:lla on useampi matsi pelaamatta.

– Atlas tarjosi pisteitä meille tänään, mutta voittonnälkää ei löytynyt riittävästi joukkueesta. Välillä pelattiin oikein hyvin, mutta voittoon tarvittava halu ja taistelu puuttui, kommentoi Dicken-luotsi Thomas Lindström.

Vanttera vasuri Kristo Järve, oli ottelun hahmo.

– Joukkue taisteli hyvin tänään vaikka influenssa-aalto on kiusannut joukkuetta koko viikon. Hyvältä näyttää kunhan saadaan kaikki pelaajat kuntoon.

Atlas taistelee edelleen kynsin hampain runkosarjan kakkostilasta ja suorasta semifinaalipaikasta. Jaakko Horelli kiitteli kahta ratkaisuhahmoa.

– Rutiinivoitto vaikka Dicken olikin välillä hyvin ottelussa mukana. Maalivahti Tuomas Laitisen tärkeät torjunnat ja Kristo Järven iso panos sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, ratkaisi ottelun.

Maalintekijät

Dicken:Max Knuts 6, Joachim Björnström 5, Timmy Thor 3, Thomas Hollfast 2, Ben Weber 2, Anton Remy 2, Philip Ahlgren 1, Casimir Stierncreutz 1

Atlas: Toni Aalto 8, Kristo Järve 6, Ken Sirenius 6, Tuomas Witikka 3, Nikko Kinos 2, Kenneth Åstrand 2, Martin Noodla 2, Oskari Lehtonen 2

Lähivakuutus Tähdet 

Toni Aalto, Atlas

Toni Aalto, Atlas

*** Kristo Järve , Atlas
** Toni Aalto, Atlas
* Max Knuts , Dicken

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk