Kuva: Niklas Montonen

Akilles ja ÅIFK tasasivat pisteet

Kesän aikana valmentajiaan vaihtaneet ja pelaajistoaan vahvistaneet Akilles ja ÅIFK, ottivat toisistaan mittaa Porvoossa. Vauhdikas ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tasatulokseen 31-31 (14-15).

Kuva: Niklas Montonen

Kuva: Niklas Montonen

– Yritettiin saada kahden vuoden pisteetön saldo Porvoossa katkaistua. Nyt saatiin yksi piste. Lopputulos oli varmaan oikeudenmukainen, mutta kyllähän se aina pettymys on ettei voittoa tullut, kertoi ÅIFK:n päävalmentaja Tomi Salminen taistelun tauottua.

Turkulaisten tuore hankinta Olev Eensalu paukutti ottelun korkeimman maalimäärän, 9 häkkiä. Kotijoukkue onnistui aavistuksen laajemmalla rintamalla. Veteraani Fredrik Udd oli vireessä ja hänet palkittiin ottelun parhaana.

– Suhteellisen hyvä esitys ensimmäistä varttia lukuun ottamatta. Olisihan ne kaksi pistettä pitänyt ottaa, Udd mietti.

Raivo Laast oli tyytyväinen yhteenkin pisteeseen.

– Meillä oli vaikea alku ottelussa, hermoiltiin ja jännitettiinkin. Pysyimme kuitenkin hyvin mukana tempossa loppuun asti ja saatiin avattua pistetili.

Maalintekijät:

Akilles: Serghei Glinca 8, Fredrik Udd 7, Mihail Kobzev 6, Roy Liljendal 5, Ric Liljendal 2, Henrik Mattsson 1, Petri Lindfors 1, Alexander Lång 1.

ÅIFK: Olev Eesalu 9, Stefan Salonen 8, Christoffer Nyström 5, Cristopher Metsämäki 4, Henri Mannonen 3, Andreas Nyström 1, Vilppu Kuuluvainen 1.

Lähivakuutus Tähdet:

***Fredrik Udd, Akilles
**Christoffer Nyström, ÅIFK
*Serghei Glinca, Akilles

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk