Otteluennakko

Viimeisellä liigakierroksella riittää jännitystä

Viimeisen pudotuspelipaikan nappaa joko BK-46 tai ÅIFK

 Runkosarjan päätöskierros pelataan keskiviikkona ja taistelu viimeisestä puolivälieräpaikasta käy kuumana. Joko BK-46 tai ÅIFK jatkaa vielä kauttaan keskiviikon jälkeenkin. Ensin mainittu on sarjataulukossa kuudentena pisteen edellä turkulaisia ja isännöi SISU Arenalla Atlasta.

Voitolla raitapaitojen ei tarvitsisi jännittää tulosta Porvoosta, jossa Akilles ottaa mittaa ÅIFK:sta. Kotijoukkueella ei ole enää ottelussa panosta, sarjajumbon matka vie joka tapauksessa tasonmittausotteluihin. Liigan avauskierroksella vastaava peli päättyi tasan 31-31.

Atlas ei voi sarjataulukossa nousta eikä tippua, lopullinen sijoitus on kolmas ja kotietu ”pleijareihin” on jo hankittu. Mielenkiintoisessa tilanteessa vantaalaiset toki ovat kun ensimmäisen kierroksen vastustaja määräytyy Karjaan pelin lopputuloksesta. Atlaksen hävitessä vastaan asettuisi juuri BK-46, voitolla mitä suurimmalla todennäköisyydellä ÅIFK.

Atlas ja BK ovat kohdanneet tällä kaudella Liigassa kahdesti ja kumpikin mittelö päättyi vierasjoukkueen voittoon yhdellä maalilla. Sen sijaan ÅIFK:n Atlas on lyönyt kolme kertaa, vieläpä selvästi.

Raaseporissa nähtäneen vimmattua taistelua viimeisellä kierroksella. Kotijoukkueen voitto avaisi revanssimahdollisuuden viime kaudesta. Silloin puolivälierissä kohdanneet Atlas ja BK-46, veivät ratkaisun viidenteen peliin. Siinä väännössä Atlas oli lopulta parempi, mutta tie nousi pystyyn välierissä Cocksia vastaan.

Asetelmia haetaan keskiviikkona myös Kauniaisissa, jossa mahdollisesti tulevat finaalijoukkueet kohtaavat. Helsingissä pelataan paikalliskamppailu HIFK – Dicken.

 

Runkosarjan viimeinen kierros keskiviikkona 21.3.2012 klo 19.00:

Akilles – ÅIFK

BK-46 – Atlas

HC West – SIF

HIFK – Dicken

Puolivälieräparit

Atlas – BK-46 / ÅIFK

Cocks – HIFK

HC West ja SIF ovat varmistaneet paikkansa välieriin.

Puolivälierät alkavat 26.3.2012 ja välieriin pääsyihin vaaditaan kolme voittoa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk