Otteluennakko

Mestari-West avaa kautensa Siuntiossa

Mestaruutta viime kauden päätteeksi juhlinut HC West aloittaa kautensa lauantaina Siuntiossa. Kotijoukkue vahvisti kesällä rivejään ja on varteenotettava haastaja kun kultamitaleiden kohtalosta taistellaan keväällä. Siuntiolla on jo vyöllään maittava vierasvoitto Cocksista maalein 31-34 (12-17).

West on valmis puolustamaan mestaruuttaan vaikka se ei tule olemaan helppoa.

– Sarjasta on tulossa todella tasainen, mietti HC Westin päävalmentaja ennen kauden alkua.

Westin runko on pysynyt pääosin kasassa, vaikka muutama pelaaja onkin vaihtunut. Kato kävi kokeneemmasta päästä, eikä voi olla näkymättä esityksissä kentällä. Rasmus Wahl lopetti ja Tapio Tierala siirtyi Källmanin avuksi. Källman uskoo silti omiinsa vahvasti.

– Muut ovat vahvistaneet joukkueitaan mutta jos pysymme terveinä, olemme taistelussa mukana. Pojat kyllä huomasivat, että keväällä on huomattavasti mukavampaa, kun on oikean värinen mitali kaulassa. Nälkää meillä ainakin riittää, Källman sanoi.

SIF värväsi Nico Rönnbergin BK-46:sta. Takamies kuritti kauden avauksessa Cocksia kahdeksalla maalilla. Myös nopeajalkainen laituri Johan Skogberg oli vireessä, saldona yksitoista osumaa.

– Vielä vartti ennen pelin loppua johdimme seitsemällä maalilla, aloimme varmistella aivan liian aikaisin, SIF:n käskyttäjä Kaj Kekki jutteli lehdistölle Riihimäellä.

– Yli kolmekymmentä häkkiä omiin on myös liikaa, se osoittaa että parantamisen varaa on. Osaltaan syy on loukkaantumisissa. Emme ole sen vuoksi pystyneet harjoittelemaan riittävästi kuusi vastaan kuusi pelamista, Kekki kertoi Cocks-ottelun jälkeen.

la 24.09. 16:45 Siuntion Palloiluhalli, SIF – HC West
la 24.09. 16:00 Karjaan SISU Arena, BK-46 – Akilles
la 24.09. 16:00 Helsingin Urheilutalo, HIFK – Atlas

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk