Otteluennakko

Lauantaina neljä ottelua Liigaa

Kolminkertaista runkosarjaa on kaksi kolmasosaa takana, ja reilu kuukausi vielä edessä. HC Westin varmalta näyttävää runkosarjavoittoa ei mikään enää kaada, mutta muista sijoista käydään edelleen huipputiukkaa vääntöä.

HC West matkustaa toistamiseen lyhyen ajan sisällä Vantaalle. Joukkueet kohtasivat toisensa Myyrmäessä tammikuun 25. päivä, silloin West vei pisteet mukanaan maalein 23-27 (11-12). Hallitsevan mestarin runkosarjavoitto on sinettiä vaille valmis, kotijoukkue sen sijaan tarvitsee pistepussiin lisäystä kipeästi.

Atlas on taulukossa viidentenä, pisteen ottelun enemmän pelannutta Cocksia perässä. Toiseen sijaan ja siten suoraan välieräpaikkaan on matkaa kolme pistettä, mahdollisen puolivälierän kotietu on myös tavoiteltavan arvoinen. Atlaksella on alla kotivoitto ÅIFK:sta murskalukemin 32-19 (14-5), West haki edellisellä kierroksella pisteet Cocksilta maalein 23-26 (12-12).

Toinen maukas taistelu handiksen ystäville nähtäneen Pirkkolassa, jossa Dicken hakee ”helmikuun tasauksessa” revanssia BK-46:sta. Viikko sitten Raaseporilaiset kävivät ryöstöretkellä Helsingissä, kun Dicken taipui lukemin 26-28 (11-15). Joukkueet majailevat sarjataulukossa allekkain sijoilla seitsemän ja kahdeksan.

– Pelasimme huonon ottelun väärässä paikassa koska tämä oli toinen neljän pisteen ottelu peräkkäin joka hävittiin niukasti. Epäonnistuimme kaikessa tänään, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström kommentoi tuolloin tuoreeltaan.

Joukkueet majailevat sarjataulukossa allekkain sijoilla seitsemän ja kahdeksan. ÅIFK joka on kuudentena, kaksi pistettä Dickeniä edellä, isännöi lauantaina Cocksia.

SIF ja näillä näkymin keväällä alaspäin karsiva Akilles ottavat toisistaan mittaa Siuntiossa. Joukkueet kohtasivat viikko sitten Porvoossa, SIF oli väkevämpi runsasmaalisessa ottelussa, loppulukemat tulostaululla 32-36 (13-19). Patrik Grönberg iski vieraille 11 osumaa ja kommentoi peliä:

– Olimme parempi joukkue, vastustajan puolustus antoi meille paljon tilaa. Jos olisimme pelanneet loppuun asti niin ero olisi ollut suurempi.

Kotijoukkueen maaleista vastasi jälleen pääosin Serghei Glinca (8) ja Mihail Kobzev (12). Akilles on kuluvalla kaudella maalannut 438 kertaa, joista yhteensä 212 häkkiä on Glincan ja Kobzevin kädestä. Kaksikko on Liigan maalipörssissä sijoilla yksi ja kolme, onko Akilleksen muista maalintekijöistä näköhavaintoja?

Mihail Kobzev on Liigan maalipörssissä kolmantena


 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk