Otteluennakko

Keskiviikon liigapelit Veikkauksen Monivedossa

Käsipalloliiga jatkuu keskiviikkona neljällä ottelulla. Toistaiseksi Liiga on ollut häkellyttävän tasainen. Ainostaan hallitseva mestari HC West on poistunut kentältä voittajana jokaisen ottelunsa jälkeen.

Keskiviikkona käsipallo on Veikkaus Oy:n Monivedossa ja kohteessa on 4823 euroa lisärahaa. Kohdeottelut ovat:
1. Atlas – Cocks
2. HIFK – SIF

Atlas – Cocks, Myyrmäen Urheilutalo ke 19.10. kello 19:00
Loukkaantumisten runtelema Atlas on aloittanut kautensa alle odotusten. Seura avasi pistetilinsä vasta viime kierroksella ja majailee neljän ottelukierroksen jälkeen Liigassa sijalla kahdeksan.

Keskiviikkona MyyrYorkiin saapuu vieraaksi kestomenestyjä Cocks. Päävalmentaja Toni Kallio vaihtoi kesällä Cocksiin juuri Atlaksesta ja tuntee vastustajan siis erinomaisesti. Oma peli ei kuitenkaan ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin ja lisäksi Baltian Liigan pelit rasittavat joukkuetta. Liigassa viidestä pelistä on lohjennut vasta kaksi voittoa.

Viime kauden vastaavassa runkosarjapelissä Atlas johti puoliajalla (15-14), mutta joutui taipumaan lopulta maalein 25-26. Veikkauksen kultaisia shortseja, tunnusmerkkinä ahkerimmista viimeistelijöistä, kantaa Atlaksessa Martin Noodla (26 maalia) ja Cocksissa Teemu Tamminen (41).

HIFK- SIF, Helsingin Urheilutalo ke 19.10. kello 19:00
HIFK:ta povattiin ennen kauden alkua mustaksi hevoseksi ja kausi lähtikin erinomaisesti käyntiin. Kolmesta ottelusta yhtä monta täyttä pistepottia. Lokakuun puolivälin otteluohjelma on kuitenkin äärettömän raskas kilpirinnoille.

Kahdessa viimeisessä pelissä on tullut tylysti pataan, kun vastassa on olleet edelliskausien finaalijoukkueet HC West ja Cocks. Eikä urakka ainakaan helpotu kun keskiviikkona Helsingin Urheilutalolle astelee vastaan kesällä vahvistunut SIF.

Kapea kotikenttä antaa kuitenkin pienen mahdollisuuden pelata pimentoon SIF:n aseet, maajoukkuetason laitahyökkääjät Johan Skogbergin ja Miro Koljosen. SIF:ssä palloja pysäyttänyt Petter Forsström torjuu nyt kotijoukkueen väreissä, se tuo kohtaamiseen oman lisämausteensa.

Viime kaudella SIF vei pisteet mukanaan maalein 26-35.
Kultashortsit: HIFK, Sten Toomla (31) ja SIF Johan Skogberg (36).

Kierroksen muut ottelut:
BK-46 – ÅIFK, Karjaan SISU Areena ke 19.10. kello 19:oo
Dicken – HC West, PIrkkolan Palloiluhalli ke 19.10. kello 19:15

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk