Otteluennakko

Keskiviikkona kärkitaistelu HC West-SIF

Keskiviikkona pelataan käsipallon SM-liigassa täysi ottelukierros. Katseet kohdistuvat Kauniaisiin jossa toistaiseksi tappioitta esiintynyt HC West saa vieraakseen sarjakakkosen SIF:n.

Westin edellinen tappio Liigassa on juuri Siuntiota vastaan runkosarjassa viime helmikuussa. Kevään välieräsarjassa West kuitenkin passitti SIF:n pronssipeleihin tylysti otteluvoitoin 3-0. Seurojen ottaessa mittaa toisistaan syyskierroksella Siuntiossa, oli Mikael Källmanin luotsaama West parempi lukemin 26-30 (13-15).

Sarjakolmonen HIFK matkaa Vantaalle Atlaksen vieraaksi. Kilpirinnat ovat avanneet kautensa paremmin kuin miesmuistiin, yhdeksästä pelistä on irronnut kuusi voittoa. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa HIFK käänsi ottelun edukseen väkevän toisen jakson ansiosta. Ottelu päättyi Urheilutalolla 28-27 (13-15). Viime kaudella Atlas otti kohtaamisista kaksi voittoa ja kerran pisteet tasattiin.

Atlas on kuitenkin vaarallinen joukkue, kun yhteinen sävel vähitellen alkaa löytyä. Kaksi edellistä peliä on päättynyt sinipaitojen voitontanssiin (ÅIFK-Atlas 23-27, BK-46-Atlas 23-24). Nyt joukkue majailee kolmella voitollaan taulukossa sijalla seitsemän.

Kahdessa muussa ottelussa Cocks haluaa maksella Riihimäellä kalavelkoja ÅIFK:lle ja Porvoossa Akilles jahtaa edelleen kauden ensimmäistä voittoaan BK-46:n kustannuksella.

Kaikki pelit alkavat kello 19:00. West-SIF ja Atlas-HIFK ottelut ovat Veikkaus OY:n monivetokohteina.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk