Otteluennakko

BK-46 isännöi ÅIFK:ta

Lauantain matsi on huipputärkeä kummallekin pudotuspelipaikkoja silmällä pitäen.

Keskinäisen ottelun voittaja ottaa suuren harppauksen kohti puolivälieriä, kun muutama ottelukierros on pelaamatta. BK on tällä hetkellä kiinni viimeisessä ”pleijaripaikassa”, pisteen ÅIFK:ta ja Dickeniä edellä. BK:lla on myös kolmikosta eniten otteluita jäljellä, joten joukkue lähtee hyvistä asemista loppusuoralle. Sairastuvalta on saatu miehiä mukaan, millainen on miesten pelituntuma? Se nähdään lauantaina SISU Arenalla.

Tomi Salminen erosi ÅIFK:n peräsimestä torstaina herätelläkseen joukkuetta viimeiseen taistoon, kovin lyhyt aika jäi Pietari Kapille valmistella ryhmää Karjaanreissulle. ÅIFK kohtaa tämän jälkeen vielä Samppalinnassa HC Westin ja Akilleksen Porvoossa.

Dickenillä on enää kaksi ottelua jäljellä, kotipeli Atlasta vastaan ja vieraissa HIFK. Edes voitto molemmista ei takaa lauttasaarelaisille kauden jatkoa runkosarjan jälkeen. Apuja tarvitaan nyt muiltakin Liigajoukkueilta.

Sarjataulukon muutoksia saadaankin odottaa poikkeuksellisen pitkään, koska kierroksen kaksi ottelua pelataan lauantaina, yksi sunnuntaina ja yksi vasta maanantaina.

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk