Otteluennakko

ÅIFK HC Westin vieraaksi

Lauantaina HC West pelaa ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä hallitsevana mestarina. Vastaan asettuu erinomaisesti kautensa aloittanut ÅIFK.

West on pelannut alkaneella kaudella vasta kerran. Vieraskentällä pelatussa ottelussa SIF kaatui maalein 26-30 (13-15). Peli oli yllättävän valmista alkukaudeksi, mutta puolustuspelissä Mikael Källman toivoi parempaa asennetta. Sitä pitääkin löytyä lauantaina, kun toistaiseksi tappioitta pelannut turkulaissikermä saapuu luolaan.

ÅIFK haki Porvoosta vieraspisteen ja kotona kaatui Cocks.

– Mielestäni HC West on tällä hetkellä Liigan paras ryhmä. Edelliskierroksen voitto SIF:stä vain vahvistaa tuota mielikuvaa. Me olemme kuitenkin menneet eteenpäin, luottamus joukkueeseen on luja ja otamme tulevan koitoksen suurena haasteena, sanoi ÅIFK:n luotsi Tomi Salminen.

Kaksi hyvää peliä ei kuitenkaan tee kevättä.

– Nälkä joukkueessa on kova ja hyvät suoritukset potkivat eteenpäin. Tiedetään kuitenkin vastustaja ja jalat on kyllä tiukasti maassa. Serbipelaajamme Dusan Santrac ei ole vielä lauantaina pelikelpoinen, hyvin ollaan tosin pärjätty muutenkin. Sitten kun saadaan Dusan mukaan ja pari matsia hänen kanssaan alle, tiedetään enemmän missä mennään, Salminen mietti.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa, West poistui kentältä pisteet taskussaan joka kerta. Seurat ovat kohdanneet yhteensä yksitoista kertaa Kauniaisissa. West on voittanut yhdeksän kertaa ja ÅIFK kahdesti, viimeisin niistä vuodelta 2004.

Joukkueet arvottiin myös Suomen Cupissa vastakkain. Ottelu pelataan Turussa 15. marraskuuta.

HC West – ÅIFK, Kauniaisten Palloiluhalli la 1.10. klo 16:oo

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk