Atlas Vantaa ja BK-46 taistelevat viidennestä sijasta

Kahden pisteen erolla käsipallon SM-liigassa sijoilla viisi ja kuusi olevat Atlas Vantaa ja BK-46 kohtaavat Myyrmäen Urheilutalossa keskiviikkona.

Ottelu on pudotuspeliasetelmien kannalta erittäin tärkeä. Voitolla kotijoukkue varmistaisi todennäköisesti runkosarjan viidennen sijan, kun taas vierasvoitto venyttäisi kamppailua samasta sijasta loppuun asti.


Käsipalloliiton tukijat

Atlaksen ja BK:n kuntokäyrät ovat sojottaneet vuodenvaihteen jälkeen täysin eri suuntiin. Vantaalaisilla on talven seitsemästä ottelusta vain kaksi voittoa. Karjaalaiset puolestaan ovat hankkineet kolme voittoa, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet kahdesti. BK:n kovia saavutuksia ovat olleet HIFK:n kukistaminen ja venyminen Riihimäellä 35-35-tasalukemiin.

Toisaalta Atlas on hoitanut Myyrmäessä kolmesti peräkkäin kotivoiton joukkueitten kohtaamisissa, viimeksi lokakuussa. Karjaalaiset ovat lähteneet kotiin kaksi pinnaa plakkarissa niin kauan sitten kuin joulukuussa 2013.

– Meidän viimeaikaisten esitystemme takia jokainen joukkue laskee, että meitä vastaan on mahdollisuudet, Atlaksen päävalmentaja, BK:n kasvatti Mikael Källman sanoi seuran verkkosivuilla.

Atlaksella on takana lauantainen melko murheellinen Dicken-vierailu (tappio 19-32). Siitä pitäisi nyt ryhdistyä, varsinkin pysäyttämään BK:n vauhdikas pelintekijä Timmy Thor, joka on 100 osumalla myös joukkueen ylivoimainen ykköstykki.

– Siihen tarvitaan koko joukkueen tiivis puolustuspeli, jossa kaikki auttavat kaikkia, Källman sanoi.

– Asenteen pitäisi nyt olla automaattisesti kohdallaan, sillä kaikki tietävät ottelun tärkeyden.

BK-46 kärsi edellisessä ottelussaan niin ikään Dickenille selkeän tappion. Thor oli tuosta ottelusta sairastumisen takia sivussa, mutta on nyt jälleen rivissä mukana. BK:lla oli Dicken-ottelussa myös melko harvinainen tilanne, kun joukkueen kaikki neljä maalivahtia olivat loukkaantuneina sivussa.

Ottelu Myyrmäessä pyörähtää käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

0 Vastaukset

Jätä kommentti

Liity keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *